Categorieën
Betekenis Diensten SEO

Een marketing consultant inhuren

Je marketing consultant is een expert die je helpt bij je offline en digitale marketingstrategie. Ook het opvolgen, analyseren en optimaliseren van de marketingstrategie behoren tot het takenpakket van de digitale marketing consultant.

Categorieën
Betekenis SEO

Wat is pogo sticking?

Pogo sticking is het door een gebruiker klikken tussen verschillende websites in de zoekresultaten tot de gebruiker de meeste complete informatie over een bepaald onderwerp vindt.

Categorieën
AI Betekenis

ChatGPT expert

Een ChatGPT expert kan je helpen bij het gebruik van de chatbot ChatGPT. Maar OpenAI heeft meer te bieden dan de chatbot alleen. Zo kan je met een implementatie van de GPT API veel processen binnen je onderneming automatiseren.

Categorieën
Betekenis SEO

Wat is een URL?

Een URL of Uniform Resource Locator is een volgens protocol gestructureerd digitaal adres dat naar gegevens verwijst. De meest gekende vormen van URL’s zijn de domeinnaam voor een website en een e-mailadres.

Categorieën
Betekenis SEO

Website in de Google Sandbox? Raak er uit!

De Google sandbox is voor nieuwe bloggers of webshopbeheerders een onbekend SEO-concept. In het kort komt het erop neer dat je website te nieuw of te onbekend is om gevonden te worden. Gelukkig zijn er stappen te ondernemen om je reputatie in Google snel op te bouwen en uit de sandbox te raken.

Categorieën
Betekenis Diensten

Tailwind CSS, maak snel een nieuwe website

Een van de meest populaire manieren om een lay-out te maken is op dit moment via Tailwind CSS en de components die je ervan op verschillende websites gratis of tegen betaling kan vinden. Wij zijn alleszins fan!