Categorieën
Diensten

Een website laten maken in Hasselt, Limburg

Laat je niet vangen door Antwerpenaren, Brusselaars, Brabanders, West- of Oost-Vlamingen die net doen alsof ze de Limburgse economie steunen door je website te maken. Een echte Limburger laat zijn website door andere Limburgers maken. Én waar beter dan bij Kingmakers, in de hoofdstad van Limburg, Hasselt!

Lakmoesproef

Een fake Limburger valt direct door de mand. Het enige wat je moet doen om te controleren of iemand een echte Limburger is is vragen of hij of zij van een stukje taart houdt. Onmiddellijk zal de Limburger je corrigeren dat hij alleen maar vlaai eet! Doet de “Limburger” dit niet dan weet je welk vlees je in de kuip hebt.

Een website laten maken in Limburg

Genoeg gezwansd 🙂 Het is duidelijk, we zijn van Hasselt en we zijn bereid om samen met jou je website te maken. Laat ons via e-mail weten wat je van ons verwacht.

We kunnen je helpen bij het maken van je website, het promoten ervan, het onderhouden ervan en het voorzien van teksten ervoor. Het is belangrijk om het hele plaatje perfect neer te zetten.

Hoeveel zal het kosten?

Voor een degelijke website moet je rekenen op een budget van minstens 2500 euro. We kunnen je ook een one-pagewebsite maken als er gewoon iets op moet staan. Dan spreek je over startprijzen van 500 euro.

Als je al een site hebt raden we je aan om de website audit te doen. Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe site te maken.

Ik ben niet van Limburg, kan ik toch bij jullie terecht?

We hebben ook tijdsloten in onze planning vrijgemaakt voor niet-Limburgers. Stuur ons een mailtje met waar we je mee kunnen van dienst zijn. Dan plannen we een afspraak in, met een stuk vlaai en een tas koffie! Onderga de Limburg-experience!