Categorieën
Diensten SEO

Een website laten maken in Limburg, een goed idee!

Een website laten maken gericht op Limburg kan zeer rendabel zijn. Bij ons Limburgs webbureau ben je dan ook op de juiste plaats.

Professioneel webdesign

Bij ons kan je een professionele website laten maken die voldoet aan de hoogste standaarden. Als webbureau dat gespecialiseerd is in SEO zal je website vanzelfsprekend geoptimaliseerd zijn voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Gecombineerd met teksten geschreven door onze SEO-copywriters zul je in no-time meer leads en offerteaanvragen ontvangen. Verder zorgen we ervoor dat je website een webdesign voor mobiel, maar ook een versie voor de desktop heeft. Het is belangrijk om 2 designs te maken zodat je boodschap op beide platforms goed overkomt.

Haal het maximale uit je website

Na het maken van je website begint het verhaal pas. In de prijs van je website zitten 2 opvolgmomenten. We vinden het belangrijk dat bij het opstarten van je website je het maximale resultaat behaalt. Er vinden 2 SEO audits plaats, eentje 3 tot 4 maanden na het opleveren van de website en een 6 tot 12 maanden na het maken van je website. Tijdens deze afspraken laten we je zien hoe je website er op vooruit is gegaan en krijg je een lijst met opportuniteiten. Met deze lijst kan je zelf aan de slag of kan je een van onze Kingmakers inhuren om de opportuniteiten voor jou te ontwikkelen.

Klanten werven in Limburg

Limburg is een zeer interessante regio om te starten met je website. Of je nu een fysieke service levert of een digitale dienst aanbiedt, er zijn bijna 900.000 potentiële afnemers van deze producten of diensten. Met de juiste strategie kun je in de Limburgse regio een zeer belangrijke speler worden of, als je bedrijf al sterk staat, die positie bewaren en versterken.

Werk samen met websitebouwers uit het hart van Limburg

Kingmakers is gevestigd in Hasselt, de hoofdstad van Limburg. Hasselt is namelijk gelegen kort bij de belangrijke autostrades, de E313 en de E314, die van Limburg een van de meest bereikbare provincies van België maakt. Hierdoor kan je ons vlot bezoeken of kunnen wij vlot tot bij jouw bedrijf raken. We zijn gesitueerd kort aan het Cultureel Centrum van Hasselt. Hier kan je gratis parkeren voor een bezoek aan ons kantoor.

Het maken van je website zal als volgt verlopen:

  1. Een mailtje naar ons kantoor met de uitleg van je project, klik hier
  2. Een kennismakingsgesprek
  3. De offerte voor je nieuwe website (optioneel kan er eerst een SEO-audit gedaan worden)
  4. We gaan voor je aan de slag
  5. De oplevering van je website
  6. Een meeting met voorstelling en uitleg van je nieuwe website
  7. 3 tot 4 maanden na oplevering een SEO-audit + lijst met te ondernemen acties (optioneel, maar aan te raden voor maximale opbrengst)
  8. 6 tot 12 maanden na oplevering een finale SEO-audit + evaluatie van ondernomen acties + eventueel nieuwe lijst met te ondernemen acties (optioneel)

Na 3 tot 12 maanden en het opvolgen van de audits zal je website een belangrijke speler zijn in ten eerste je eigen gemeente, de Limburgse regio en vermoedelijk op het nationale en internationale toneel, afhankelijk van je ambities.

Resultaten van onze klant Renobest met hun website in Limburg

Voor een van onze eerste klanten (Renobest) hebben we een campagne opgezet om de website hoog te laten scoren op de zoekterm “badkamerrenovatie limburg“. Stijn en Tommy kozen voor de opvolging na 3 en 12 maanden waardoor ze na het volgen van de tips die uit de SEO-audits voort vloeiden nu op die nummer 1 positie staan. Zoek maar eens op “badkamerrenovatie Limburg” op Google.

OK, Kingmakers mag mijn website in Limburg maken

Stuur een mail naar geert@clerx.be, dan komt een van de Kingmakers langs, nemen je website onderhanden en zorgen ervoor dat je mooie resultaten zal halen.

Website laten maken in Limburg