Academie

De Kingmakers academie in Hasselt is gericht op professionals die hun digitale vaardigheden willen aanscherpen. Je leert bij ons zowel de basis als de meer geavanceerde technieken om je SEO, copywriting en marketing te verbeteren. Voor jezelf of voor je bedrijf!

Opleiding: SEO

Tijdens de SEO-opleiding leer je basistechnieken om je website binnen enkele maanden een pak meer rendabel te maken. Na het toepassen van alle technieken en het volgen van het stappenplan (dat krijg je bij de opleiding) ga je meer bezoekers, leads en verkoop realiseren.

Opleiding: Copywriting

Schrijven voor het internet vergt een iets andere aanpak dan schrijven voor een magazine of boek. Je leert waar je op moet letten, hoe je snel converteert en hoe je je teksten optimaliseert om hoger in Google te scoren. Verder leer hoe je je doelgroep bepaalt en hoe je doelgroep naar je op zoek gaat, dit door het gebruik van AI en SEO tools.

Opleiding: Digitale marketing

Via digitale marketing kan je je merk versterken door nieuwe gebruikers en fans aan te trekken en je band met bestaande gebruikers fans te versterken. Je leert hoe je via AI snel campagnes kan bedenken, hoe je beelden in je voordeel kan gebruiken (foto en video) en hoe je je marketing kan automatiseren. De les wordt gegeven door een ervaren marketing consultant.

Locatie: online, bij je bedrijf of in Hasselt

De academie ligt in Hasselt, maar de opleidingen worden voornamelijk online gevolgd, via op voorhand opgenomen video’s. De lessen worden in de Nederlandse taal gegeven. De lesgever kan op locatie de door jou gekozen opleiding geven, in Hasselt of eender waar in Limburg, BelgiĆ« of Nederland.