Categorie├źn
AI Betekenis

ChatGPT expert

Een ChatGPT expert kan je helpen bij het gebruik van de chatbot ChatGPT. Maar OpenAI heeft meer te bieden dan de chatbot alleen. Zo kan je met een implementatie van de GPT API veel processen binnen je onderneming automatiseren.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT voluit staat voor Chat Generative Pre-trained Transformer. Het is een generatieve AI, wat wil zeggen dat het op een creatieve manier content produceert, in het geval van ChatGPT is dat tekst.

ChatGPT als product en merk hoort toe aan het OpenAI intiatief. OpenAI onderzoekt toepassingen op gebied van kunstmatige intelligentie. Sinds 2022 is OpenAI begonnen met het commercialiseren van deze toepassingen. De meest bekende commercialisatie is ChatGPT Plus.

Verder is er een API die door ontwikkelaars kan gebruikt worden in zelfgebouwde applicaties. Voor het gebruik van deze API moeten developers ook een kleine som betalen per raadpleging op deze API.

Wat een ChatGPT expert voor je kan doen

Een ChatGPT expert kan je helpen bij het implementeren van ChatGPT of de GPT API in de applicaties die je in je onderneming gebruikt. Van het schrijven van teksten tot het verbeteren van productomschrijvingen in je webshop.

Onze consultant zal eerst langskomen voor een verkennend gesprek en je bedrijf en personeelsleden op de hoogte brengen van wat ChatGPT allemaal kan, aan de hand van live voorbeelden. Dan wordt er samen gekeken wat er binnen je bedrijf verbeterd of geautomatiseerd kan worden met zowel ChatGPT als andere technologie├źn.

Bij grotere implementaties zal er een plan voor je digitale transformatie opgesteld worden. Zo kan je zelf aan de slag of de transformatie in stappen door onze Kingmakers voor je laten uitvoeren.

Een ChatGPT specialist inhuren?

Wil je aan de slag met ChatGPT, dan kan je een afspraak maken met onze AI specialist via geert@clerx.be.