Categorieën
Diensten SEO

SEO Specialist Hasselt

Onze expert SEO specialist helpen je bedrijf in Hasselt om hoger te scoren in de zoekresultaten. Word gezien en verhoog je omzet!

Geert Clerx is jouw freelance SEO-specialist!

Als je in Hasselt op zoek bent naar een ervaren SEO-consultant, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik bouw al meer dan 20 jaar websites en ken de zoekmachines door en door. Doorheen de jaren heb ik miljoenen bezoekers naar websites van klanten geleid. Door uitgekiende SEO-strategieën zorgde dit voor hogere omzet, sommigen verdubbelden of verdriedubbelden hun verkoop.

Mijn ervaring heb ik opgedaan door alle mogelijke informatie die zoekmachines zoals Google en Bing verspreiden te bestuderen en om te zetten in praktische toepassingen.

Verder heb ik meer dan 100 mensen leren schrijven voor het behalen van hogere resultaten in Google. Een goed gestructureerde SEO-tekst, is de hoeksteen van een succesvolle SEO-campagne.

Gegarandeerd hogere resultaten in Hasselt met de hulp van een SEO specialist

Hasselt is de hoofdstad van Limburg, een bekende winkelstad, een fijne plaats om te wonen, heeft een grote aanwezigheid van horeca en huisvest grote evenementen zoals Pukkelpop en Winterland.

Al deze trekpleisters zorgen ervoor dat jouw potentiële klant zoekopdrachten gaan uitvoeren met betrekking tot Hasselt. Met de hulp van een SEO specialist zal je ontdekken wat een SEO strategie voor jouw bedrijf kan betekenen. Wie weet laat je duizenden euro’s liggen zonder dat je het weet.

SEO hulp inschakelen voor je Hasseltse onderneming

Gelukkig kan je vrij snel te weten komen waar je kansen liggen om hoog te scoren. Je zal ontdekken of je website nog goed is of dat je een nieuwe website moet laten maken. Vaak is je bestaande website, soms na enkele ingrepen, geschikt om mooie resultaten neer te zetten.

Als SEO specialist zal ik je Hasseltse website onderwerpen aan een grondige analyse, genaamd een SEO audit. Zowel de content van je website als de technische opbouw worden nagekeken. Stuur een mail naar geert@clerx.be met de URL van je website en krijg binnen de 24 uur antwoord.

Wat kost een SEO specialist in Hasselt?

Bij Kingmakers zijn we heel transparant over onze tarieven. Een SEO-audit kost 750 euro voor een enkele website. Als je ons wil inschakelen voor andere opdrachten, bijvoorbeeld voor het schrijven van goed scorende SEO-teksten, dan zit je aan een prijs van 75 euro per uur. Neem contact op voor een offerte op maat!