Categorieën
SEO

Lijst van SEO-blogs en sites

Een overzicht van websites en blogs die we in de gaten houden op up-to-date te blijven rond wat er speelt en leeft in de SEO-wereld.

Categorieën
SEO

SEO-apps die wij gebruiken

Met de juiste SEO-apps kan je de analyse van je website grondiger aanpakken. Een betere analyse resulteert in betere oplossingen en strategieën. Hoe beter je SEO en contentstrategie, hoe beter je zal presteren in de zoekresultaten. We bespreken kort de apps die wij gebruiken voor het optimaliseren van je website.

Categorieën
Betekenis SEO

Website in de Google Sandbox? Raak er uit!

De Google sandbox is voor nieuwe bloggers of webshopbeheerders een onbekend SEO-concept. In het kort komt het erop neer dat je website te nieuw of te onbekend is om gevonden te worden. Gelukkig zijn er stappen te ondernemen om je reputatie in Google snel op te bouwen en uit de sandbox te raken.

Categorieën
Diensten SEO

Webdesign met copywriting

Onze populairste combinatie is die van webdesign met copywriting. Veel van onze klanten kiezen ervoor om het volledige beheer van hun website uit handen te geven en maken gebruik van onze Kingmakers om campagnes op te zetten en copywriting te voorzien. Op die manier kunnen onze klanten zich maximaal focussen op hun onderneming of merk.

Categorieën
Diensten PHP SEO Website sneller maken

PHP developer to the rescue

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen op het internet. Een vrij eenvoudige programmeertaal, maar in staat om grootse doelen te bereiken. Een PHP developer kan je helpen bij het bereiken van die doelen.

Categorieën
Diensten SEO

Een website laten maken in Limburg, een goed idee!

Een website laten maken gericht op Limburg kan zeer rendabel zijn. Bij ons Limburgs webbureau ben je dan ook op de juiste plaats.

Categorieën
SEO

SEO audit – check je website of webshop

Als je website al een tijdje nergens meer te bespeuren is in de zoekmachines kan het zijn dat je grote problemen hebt. Is je website niet autoritair genoeg, ben je slachtoffer van een negatieve SEO-campagne of wil je gewoon nog hoger scoren… kom het te weten via een SEO audit.

Categorieën
SEO

Ken je Google-limieten

Het is altijd goed om je limieten te kennen. Zeker als je in de wereld van de zoekmachine optimalisatie actief bent. Ontdek welke Google-limieten je zeker moet kennen en hoe je deze in je voordeel kan laten werken.

Categorieën
SEO

Dé SEO tips

Ik ben Geert en ik ben de oprichter van Kingmakers. 20 jaar geleden ben ik als 15-jarige begonnen met het bouwen van websites. Mijn belangrijkste troef? SEO natuurlijk.