Categorieën
Betekenis Diensten SEO

Een marketing consultant inhuren

Je marketing consultant is een expert die je helpt bij je offline en digitale marketingstrategie. Ook het opvolgen, analyseren en optimaliseren van de marketingstrategie behoren tot het takenpakket van de digitale marketing consultant.

Categorieën
Betekenis SEO

Wat is pogo sticking?

Pogo sticking is het door een gebruiker klikken tussen verschillende websites in de zoekresultaten tot de gebruiker de meeste complete informatie over een bepaald onderwerp vindt.

Categorieën
Diensten SEO

SEO Specialist Hasselt

Onze expert SEO specialist helpen je bedrijf in Hasselt om hoger te scoren in de zoekresultaten. Word gezien en verhoog je omzet!

Categorieën
Betekenis SEO

Wat is een URL?

Een URL of Uniform Resource Locator is een volgens protocol gestructureerd digitaal adres dat naar gegevens verwijst. De meest gekende vormen van URL’s zijn de domeinnaam voor een website en een e-mailadres.

Categorieën
Diensten SEO

Professioneel webdesign bedrijf Limburg

Als je op zoek bent naar een professioneel webdesign bedrijf in Limburg, dan ben je bij Kingmakers aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en zoekmachine-vriendelijk.

Categorieën
SEO

Lijst van SEO-blogs en sites

Een overzicht van websites en blogs die we in de gaten houden op up-to-date te blijven rond wat er speelt en leeft in de SEO-wereld.

Categorieën
SEO

SEO-apps & tools die wij gebruiken

Met de juiste SEO-apps kan je de analyse van je website grondiger aanpakken. Een betere analyse resulteert in betere oplossingen en strategieën. Hoe beter je SEO en contentstrategie, hoe beter je zal presteren in de zoekresultaten. We bespreken kort de apps die wij gebruiken voor het optimaliseren van je website.

Categorieën
Betekenis SEO

Website in de Google Sandbox? Raak er uit!

De Google sandbox is voor nieuwe bloggers of webshopbeheerders een onbekend SEO-concept. In het kort komt het erop neer dat je website te nieuw of te onbekend is om gevonden te worden. Gelukkig zijn er stappen te ondernemen om je reputatie in Google snel op te bouwen en uit de sandbox te raken.

Categorieën
Diensten SEO

Webdesign met copywriting

Onze populairste combinatie is die van webdesign met copywriting. Veel van onze klanten kiezen ervoor om het volledige beheer van hun website uit handen te geven en maken gebruik van onze Kingmakers om campagnes op te zetten en copywriting te voorzien. Op die manier kunnen onze klanten zich maximaal focussen op hun onderneming of merk.

Categorieën
Diensten PHP SEO Website sneller maken

PHP developer to the rescue

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen op het internet. Een vrij eenvoudige programmeertaal, maar in staat om grootse doelen te bereiken. Een PHP developer kan je helpen bij het bereiken van die doelen.