Categorie├źn
Diensten SEO

Webdesign met copywriting

Onze populairste combinatie is die van webdesign met copywriting. Veel van onze klanten kiezen ervoor om het volledige beheer van hun website uit handen te geven en maken gebruik van onze Kingmakers om campagnes op te zetten en copywriting te voorzien. Op die manier kunnen onze klanten zich maximaal focussen op hun onderneming of merk.

Webdesign

Een webdesign voor je website spreekt voor zich. We maken een design in de huisstijl van je onderneming. We zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is op zowel de PC als op mobiel zodat al je doelgroepen op een juiste wijze worden bereikt.

Als je nog geen huisstijl of logo hebt of je wil je huidige stijl een upgrade geven dan kunnen we aan de hand van jouw wensen een logo en stijl voor je uitwerken. Dit kan van klassiek tot strak en modern.

Copywriting

Dat waar Kingmakers groot mee zijn geworden is SEO-copywriting. Daarom stellen we bij het opstarten van je website een aantal teksten op die je een kickstart geven om hoog te scoren in de zoekmachines.

Na het opleveren van je nieuwe website met SEO-copywriting spreken we enkele maanden erna nog eens af om je website te optimaliseren voor de beste resultaten. We baseren ons op de posities waar je website op scoort en gaan aan de slag om de nieuw ontdekte trefwoorden hogerop te krijgen.

Een website met webdesign en copywriting laten maken?

Ga voor die winst en kies een webbureau uit Limburg voor het maken van je website met copywriting dienst. De prijzen voor een nieuwe website starten bij ons al vanaf 250 euro per maand. Laat je overtuigen en maak een afspraak via geert@clerx.be of vraag eerst een SEO-audit aan.