Categorie├źn
Diensten

Webdesign Hasselt

We laten Hasseltse bedrijven terug groeien door modern webdesign, copywriting, SEO en digitale marketing.

Website Design – Merkversterking – Digitale Marketing

Webdesign Hasselt – Mobile First – Resultaatgedreven

We zijn een top webdesign bedrijf uit Hasselt. Het Kingmakers-team bestaat uit gedreven en ervaren webdesigners en digitale marketing experts. We maken gebruik van de nieuwste technieken om je een op maat gemaakte website te bezorgen die je bedrijf laten schitteren ten opzichte van je concurrenten. Onze creatieve manier van denken en de kennis om moeilijke en technische problemen op te lossen zorgen ervoor dat onze klanten een hoge tevredenheidsgraad ervaren en het gevoel hebben waar te krijgen voor hun geld.

Webdesign

Als je nieuwe klanten wil aantrekken is het belangrijk om een moderne website te hebben. In de afgelopen jaren is het web zo hard veranderd dat je een website nodig hebt die continu aanpast en actueel is. Je website moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook gemakkelijk zijn om te gebruiken. Bij Kingmakers maken we website met op maat gemaakt componenten om je specifieke doelen te bereiken. We doen dit door middel van vloeiende interacties en een responsive design.

Digitale Marketing

Het valt niet te negeren dat we in een digitale wereld leven en meer en meer mensen maken dagelijks gebruik van het internet. Als je wil dat je website gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing moet je je lot in eigen handen nemen. Door slimme digitale marketing verzeker je dat je website eerder gevonden wordt dan de websites van je concurrenten. Bij Kingmakers zijn we gespecialiseerd in verschillende vormen van digitale marketing zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), SEA, Facebook, Twitter, Instagram en e-mailmarketing. Laten we een marketingstrategie voor je samenstellen die voor je werkt!

Merk & Identiteit

Als je op zoek bent naar een team dat je kan helpen met je merk en je digitale identiteit dan zit je bij Kingmakers goed. We maken het perfecte logo, naamkaartje en webdesign. Of het nu een compleet nieuwe look is of een vernieuwing van je bedrijfsidentiteit aangepast aan je specifieke eisen. We begeleiden je bij je digitale transformatie van de start van het project tot de oplevering ervan.

Je dreamteam van webdesigners in Hasselt

De kans is groot dat je op zoek bent naar een nieuw team van webdesigners en digitale marketeers, je hebt specifieke doelen in gedachten. Je wilt je merk verjongen, een nieuwe doelgroep bereiken of je vaste klanten beter in de watten leggen. Kingmakers kan je bij al deze zaken helpen.

We begrijpen ook dat face-to-face-interactie zeer belangrijk is, in persoon of via een online meeting. We willen beter begrijpen wat je onderneming doet en wat je ambities zijn. Zo kunnen we samen tot de beste strategie komen om deze doelen te bereiken.

Als we gaan samenwerken zien we onszelf als een verlengde van je bedrijf of je merk. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zowel jij als wij trots kunnen zijn. Dat is de enige manier voor ons om een 100% klantentevredenheid te bereiken.

4 redenen waarom webdesign in Hasselt belangrijk is

 1. Maak een goede eerste indruk
  De eerste indruk die je digitaal maakt, is via je website. Je publiek vormt direct een beeld van je via je site. Als je een miljoenen omzet draait maar je website straalt het niet uit, dan verlies je waarschijnlijk omzet. Maak je design captiverend!
 2. SEO is belangrijk
  Je vindt op onze website meerdere artikels waar we verder ingaan op SEO maar een goed webdesign is een belangrijk onderdeel van SEO. Zo moet je design responsive en eenvoudig navigeerbaar zijn.
 3. Je concurrenten blijven niet stilzitten
  Je wilt geen klanten verliezen aan concurrenten die wel een goede website hebben. Dus zorg ervoor dat je opvalt!
 4. Goede klantenservice
  Een goed webdesign is een onderdeel van een goede klantenservice. Als iemand in Hasselt vragen heeft, gaat die eerst naar je website kijken voordat je klant je bezoekt of belt. Als je je klantentevredenheid wil verhogen is het belangrijk om alle belangrijke informatie helder op je website te vermelden. Professionele webdesigners zoals die van Kingmakers weten hoe ze dit voor je in orde kunnen maken.

We zijn gelegen in Hasselt

Het kantoor van Kingmakers is gelegen in het centrum van Hasselt in de Windmolenstraat op nummer 72.