Categorie├źn
SEO

SEO audit – check je website of webshop

Als je website al een tijdje nergens meer te bespeuren is in de zoekmachines kan het zijn dat je grote problemen hebt. Is je website niet autoritair genoeg, ben je slachtoffer van een negatieve SEO-campagne of wil je gewoon nog hoger scoren… kom het te weten via een SEO audit.

Hoe verloopt een SEO audit?

Een SEO-specialist van Kingmakers zal je website grondig analyseren.

Bij het uitvoeren van de SEO check hebben we toegang nodig tot je Google Search Console. Heb je geen flauw idee wat een Google Search Console is, dan zetten we ook dit voor je op. Wil je ook in Bing goede resultaten halen dan dient er ook een set-up van de Bing Webmaster Tools te gebeuren.

Verder gebruiken we verschillende gespecialiseerde tools om je website te analyseren. Zo kijken we niet alleen naar de inhoud van je website of webshop. We checken de opbouw, de snelheid waarmee de site laadt, of je website verder geoptimaliseerd dient te worden voor mobiel gebruik, hoeveel backlinks je hebt en of deze backlinks al dan niet schadelijk zijn voor je website.

Slachtoffer van een negatieve SEO campagne?

Als je denkt slachtoffer te zijn van een negatieve SEO campagne dan kan het zijn dat waar je vroeger vlot de top 3 posities inpalmde nu nergens meer te bespeuren bent.

Een concurrent kan op verschillende manieren je website doen zakken in de zoekresultaten. Na onze SEO check zal je perfect weten wat er dient te gebeuren om je posities te heroveren!

Hoeveel kost een SEO audit?

Bij Kingmakers kost een SEO audit 750 euro exclusief BTW.

De kost bestaat grotendeels uit de kosten die we zelf maken voor het inschakelen van externe tools en databases. Deze informatie hebben we nodig om te weten te komen waar je voordeel kan halen of wat een negatieve impact op je website heeft veroorzaakt.

Wat na de SEO audit?

Nadat de SEO audit is uitgevoerd krijg je een rapport van meerdere pagina’s (aantal pagina’s afhankelijk van de gevonden problemen). Met dit rapport kan je zelf aan de slag. Je kan er ook voor kiezen om de adviezen uit te besteden aan je eigen developer of de problemen door een of meerdere van onze Kingmakers te laten oplossen.