Categorie├źn
Reclame

Te huur: postcode Hasselt

Sinds kort zijn we bij Kingmakers in het bezit van de domeinnaam 3500.be. Als je een leuk project in gedachten hebt voor deze domeinnaam kan je deze domeinnaam huren.

3500

Als je de domeinnaam 3500.be rechtstreeks hebt ingetikt in je browser ben je op deze pagina terecht gekomen. 3500 is de postcode van de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg.

Postcode 3500 huren

Als je de domeinnaam 3500.be wil huren voor een reclamecampagne of voor het huisvesten van een aan Hasselt gerelateerd project dan kan dat. Niets zo memorabel als de postcode van je stad te gebruiken als webadres voor je project.

Een voorbeeld. Als kandidaat voor de gemeenteverkiezingen van Hasselt laat je de domeinnaam 3500.be op je affiches plaatsen. Opvallend, directe impact en blijft in het geheugen hangen. De domeinnaam 3500.be verwijst dan door naar je persoonlijke campagnepagina of naar de pagina van je partij!

Huuraanvraag postcode Hasselt

Stuur ons een mailtje met wat je juist van plan bent met de domeinnaam en voor hoe lang je de domeinnaam wenst te huren. We kunnen ongetwijfeld tot een deal komen.

Je kan de domeinnaam huren in periodes vanaf een maand tot enkele jaren.